Referenssit

"Lähdin mukaan Mc Monttu valmennukseen koska koin olevani yrittäjänä henkisesti yksin kaikkien haasteiden kanssa.

Jostain syystä minulla oli valmennuksesta suuret odotukset vaikka en tiennyt yhtään mitä oli luvassa. Olin kuullut kaverilta Petrin valmennuksesta ja tiesin heidän kokemusten perusteella että jotain hyvää on luvassa. Koska en osannut odottaa vuoden oppimismatkalta mitään erityistä niin kaikki odotukset ylittyi. En voinut edes kuvitella miten paljon rikkaampana koen yrittäjyyden nyt vuosi valmennuksen aloituksen jälkeen.

Sain valmiuksia sekä käytännön asioihin että henkisiin mielenmalleihin. Mietin nyt asioita paljon enemmän talouden näkökulmasta. Päätökseni perustuvat puhtaasti laskelmiin. Olen aina ollut järjestelmällinen, mutta nyt yrityksessä on selkeät toimintamallit ja prosessit. Ihmisellä on tapana jämähtää helposti vanhoihin ajatusmalleihin. Valmennuksen aikana minun kokonaisvaltainen ajattelu muuttui ja pystyn nyt katsomaan yrityksen kehittämistä kauempaa.

Ajattelin ensin, että mitä eri alojen yrittäjillä on annettavaa toisilleen mutta olin niin väärässä. Monipuolisuus osottautui ryhmän vahvuudeksi. Kaikkia yrittäjiä koskevat samat lainalaisuudet. Yllättävää valmennuksessa oli se miten valmentajat näkevät jokaisen oppijan yksilönä ja se miten koko ryhmä tukee jokaisen yksilön kehitystä.

Monttu valmennus oli uskomaton matka jossa opin, että muutosta ei pidä pelätä vaan mennä rohkeasti eteenpäin ja luoda itsekkin uusia toimintatapoja. Suosittelen Monttu valmennusta kaikille jotka haluavat pysyä muuttuvan maailman menossa mukana.

Seuraaville monttulaisille haluan sanoa, että uskaltakaa heittäytyä ja olkaa avoimia. Saat juuri sen verran kuin olet valmis antamaan. Ole oma itsesi."

Johanna Vauto, toimitusjohtaja
Ohjelmatoimisto Kristalli Oy

MC Monttu -valmennus on kokeneiden yrittäjien ja johtajien valmennusohjelma joka tuotetaan yhteistyössä MCID Oy:n kanssa. Ohjelmassa valmentavat Mikael Hirvi ja Petri Heinonen.