Referenssit

"Ennen Montun alkamista olin ollut viimeksi koulun penkillä vuonna 1995. Lähdin Monttuun koska halusin päivittää johtamisosaamistani teoriatasolla. Olen ollut 20 vuotta yrittäjänä joten halusin saada myös käytännönvinkkejä omaan esimies- ja johtamistyöhön.

Yrittäjillä on monesti se ongelma, että he paahtavat vuodesta toiseen ja kuvittelevat osaavansa kaiken. Kun puhuin valmennukseen lähtemisestä niin moni kysyi "Mihin sinä sitä tarvitset? Kannattaako haaskata aikaa?". Nyt voin rehellisesti sanoa, että jokainen yrittäjä tarvitsisi vuoden Montussa. Pidin ennen termiä "elinikäinen oppiminen" ihan huuhaana, mutta yhteinen vuosi muiden monttulaisten kanssa herätti minussa innostuksen kehittää omaa osaamista. Nyt tajuan elinikäisen oppimisen idean ja allekirjoitan sen täysin. Vuoden aikana oli mielenkiintoista tutustua uusiin ihmisiin ja heidän yrityksiin. Ihminen tarvitsee toista ihmistä aina. Myös oppimisessa.

Seuraavalle Monttu ryhmälle haluan sanoa, että unohtakaa turha jahkaaminen. Tehkää päätöksiä."

Tommi Kastikainen, rakennusliike Castom Oy

MC Monttu -valmennus on kokeneiden yrittäjien ja johtajien valmennusohjelma joka tuotetaan yhteistyössä MCID Oy:n kanssa. Ohjelmassa valmentavat Mikael Hirvi ja Petri Heinonen.

Katso seuraava alkava ryhmä Palvelut -sivulta