Referenssit

Tulevia liikunta-alan johtajia koulutettaessa tiimivalmennus on tehokas menetelmä. Chessmate:n osaamista hyödynnetään Vierumäellä vuodesta toiseen.

Suomen Urheiluopiston Johtoinstituutissa Vierumäellä koulutetaan liikunta-alan tulevia johtajia. Tiimivalmentaminen kuuluu olennaisena osana koulutukseen, ja Chessmaten Mikael Hirvi on toiminut yhtenä valmentajista jo parin vuoden ajan.

”Tiimivalmentamisen idea lähti liikkeelle tapaamisesta Mikaelin kanssa, ja olemme nyt toteuttaneet sitä Vierumäellä viitisen vuotta. Tiimivalmentamisen menetelmät hallitsevia on harvassa, mutta Mikael oli tähän hommaan täysin valmis osaaja”, kertoo Suomen Urheiluopiston Johtoinstituutin johtaja Pertti Pohjola.

”Tiimivalmennus menetelmänä antaa hyvän lopputuloksen, ja Mikaelin työpanos valmennuksessa on ollut valtava. Hän on yhteistyökumppanina parasta A-luokkaa, huippuosaaja”, Pohjola sanoo.

”Asiakkaamme ovat tyytyväisiä, ja se on ehdottomasti tärkein mittari onnistumiselle. Heitä varten olemme olemassa. Yhteistyötä Mimmutin kanssa aiomme jatkaa edelleen. Meillä on yhteisiä projekteja joka vuosi.”