Chessmate

Chessmate Oy:n kotipesä on Jyväskylässä ja sen ytimessä on 5 hengen tiimi. Yrityksen ydin on rakentunut 15 vuoden aikana yli 2000 valmennetun yrityksen ja johtajan kautta, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Sivukonttorimme sijaitsee Ruotsin Tukholmassa ja Saksan Speyerissa. Valmennamme yrittäjiä ja organisaatioita tulevaisuuden haasteissa 2030 –luvulle, erityisesti keskeisissä osaamisissa ja heidän ekosysteemin kehittämisessä.

Kumppani joka auttaa näkemään kokonaisuuden

Perinteisesti shakki on ollut yksinpeliä toista vastaan, joka päättyy shakki-mattiin. Tässä on pitänyt pärjätä omalla ajattelulla. Mielestämme työelämän peliä ei voi pelata enää yksin, koska pelikenttä on muuttumassa. Tarvitsemme enemmän yhdessä ajattelua. Peli on pystyttävä oivaltamaan uudelleen. Se tarkoittaa myös, että toisia vastaan pelaaminen muuttuu enemmän yhdessä pelaamiseksi eli kumppanuudeksi. Autamme kumppaneitamme keksimään pelin uudelleen ja kuljemme rinnalla tällä matkalla kanssanne.

DSC04279_Chessmate_lisakuvaus_some

Oikeat siirrot vievät eteenpäin

Mietitkö, mikä on seuraava siirtosi? Ota meihin yhteyttä. Mietitään yhdessä eri ajatusvaihtoehtojen kautta tarvittavat siirrot ja viedään kirkastuneet ajatukset toimintaan. Päivittyneet ajattelumallit luovat toimintatavat, jotka ovat pohja uudelle pelille kohti haluttua tavoitetta ja kulttuuria.

Asiakas on keskiössä

Meille on kunnia-asia, että tarjoamme vain asiakkaan tarpeisiin räätälälöityjä koulutuksia ja valmennuksia. Ei ole olemassa mallia, joka sopisi kaikille. Kuuntelemme aidosti asiakkaamme tilanteen, ja palvelumme suunnitellaan juuri siihen sopivaksi.

Meille tärkeitä asioita

Pieni työyhteisömme on kuin perhe, jossa erilaiset taustat täydentävät toisiaan. Suuri missiomme on auttaa asiakkaitamme tavoittamaan työn merkitys. Auttaa yksilöitä menestymään ja löytämään oma paikkansa. Meille on tärkeää tehdä työtämme pohjautuen kestäviin arvoihin, ja jättää lapsillemme vähän parempi maailma, jossa toteuttaa omia intohimojaan ja unelmiaan.

Arvot

Arjen mielekkyys ja hauskuus

Yksinkertainen mittari jolla seuraamme omaa ja asiakkaiden toimintaa. Tästä emme tingi.

Itsensä veivaamisen kulttuuri

Jatkuvaa kehittämistä, niin omalla tiimillä, kuin yhdessä asiakkaiden kanssa.

Nopeus ja ketteryys

Olemme pieni verkostoitunut kumppani, joka palvelee asiakkaita laajan tuottaja- ja asiantuntijaverkoston tukemana.

Kumppanuus on yhteinen matka

Asiakassuhde on meille ihmissuhde ja se on aina oppimissuhde.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, laita rohkeasti meille viestiä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Referenssit

Artboard 1 copy