Referenssit

 • Jukka Saaranen
  ”Wärtsilän Varaosalogistiikka osaston kanssa aloitimme kymmenen vuotta sitten rakentamaan tiimitoimintamallia. Chessmate oli auttamassa meitä isossa roolissa varsinkin alkutaipaleella oikeaan suuntaan.”
  Jukka Saaranen
  Managers Wärtsilä Finland Oyj
 • Jarno Tunturi
  ”Suomesta liikkeelle lähtenyt toimintamalli on levinnyt Euroopan yksiköihin ja toimivat yhteispelin käytänteet leviävät uusiin yksiköihin koko ajan. Vaikka meillä on jo paljon omaa kokemusta ja osaamista näemme, että on hyvä tuoda prosessiin myös ulkopuolista osaamista, erilaista näkökulmaa ja osaamista, jota kertynyt muissa verkostoissa. Chessmate on meille luonnollinen kanava siihen.”
  Jarno Tunturi
  Managers Wärtsilä Finland Oyj
 • Juha Junnikkala
  ”Halusimme siirtyä asioiden johtamisesta ihmisten johtamiseen ja parantaa tiimityöskentelyä. Niinpä aloitimme yhteistyön Chessmaten kanssa. Heillä on paljon kokemusta erikokoisten organisaatioiden kanssa työskentelystä”
  Juha Junnikkala
  Junnikkala Oy
 • Marko Pitkänen
  ”Chessmaten puhujat kuuntelevat ennen kuin puhuvat. Osaavat aina ymmärtää tehtävänannon, mitä halutaan ratkaista yhdessä. Puhujina, muistavat osallistujat osallistumisen keinoin - tekemään ja etsimään ratkaisuja yhdessä.”
  Marko Pitkänen
  K-S Tehy
 • Niklas Hede, Development Manager
  ”Minulle on auennut maailma tulevaisuuden urheiluorganisaation ekosysteemin kehittämiseen. Sen vaikutukset näkyvät niin pelaajapolulla, johtamisessa kuin valmennuksessa, ottaen huomioon taidot laajemmin kuin vain lajin parissa.”
  Niklas Hede, Development Manager
  Redbull Ice-Hockey Academy Salzburg

Referenssit

Artboard 1 copy